Stillasittande 10 timmar/dag

Vi blir allt mer stillasittande och många forskningsrapporter visar på behovet av mer fysisk aktivitet om våra kroppar ska hålla. De positiva effekterna av fysisk aktivitet är så många och dessutom ger träning som många goda sidoeffekter som inte bara har med kroppens uppbyggnad att göra. När vi frågade våra klasser om de var intresserade av att delta i någon träning i anslutning till skoldagen så var många positiva. Kanske dags att dra igång en träningsgrupp? Någon som har goda exempel så hör gärna av er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s