Tips på poddar

Prestera Mera | Lyssna här

Prestera Mera är podcasten som drivs av Biomedicinarna, löparna, nördarna Tommy Ivarsson och Simon Gustavsson. Här belyser de spännande områden och presenterar vetenskapen inom varje område. De plockar ut de praktiska delarna från dessa milslånga avhandlingar och levererar praktiska handfasta tips till dig som idrottare.

”Motuspodden – Det rör sig om inlärning i skolan” är en helt ny podd ämnad för att lyfta utmaningar och goda exempel som får våra skolor och elever att vara mer fysiskt aktiva under skoltid. Vi presenterar forskare, lärare, politiker och idésprutor för att dela med oss av allt som kan hjälpa skolor att minska den massiva procent stillasittande i undervisning vi har idag (70-90%).

Träningspodden är Sveriges största podcast om träning & hälsa. Här får du massor av inspiration och information om träning, kost, hälsa, mm. Men också skratt, familj, resor och annat om att vara en aktiv kvinna mitt i livet när Jessica Almenäs och Lovisa ”Lofsan” Sandström varje vecka samtalar om högt och lågt.

Tyngre Träningssnack | Lyssna här | Poddtoppen.se

Forskningsbaserat rakt igenom, där olika aspekter kring prestation, styrka, kondition och kost hanteras med stor varsamhet. Tyngre Träningssnack kommer med nya avsnitt på onsdagar.

Systrarna Kallur är tvillingarna Jenny och Sanna som har gått från elitidrottare till nybörjarmotionärer. I jakten på ett långsiktigt och roligt motionerande testar Jenny och Sanna nya motionsformer varje vecka och pratar med experter inom träning och hälsa.

Två media- och träningsprofiler där en älskar att träna – medan den amdra hatar det. I den här podden delar paret Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström med sig av hur man gör träningsvärlden till sin.

En podcast för bättre prestation och hälsa. Vi djupdyker i hjärnan på Sveriges största idrottsprofiler för att ta reda på vad som just gjort de framgångsrika och hur de hanterar sina utmaningar. Allt för att också hjälpa dig att bli en idrottare, ledare eller idrottsförälder. Som värd har du före detta höjdhopparen Linus Thörnblad med egna erfarenheter att prestera på topp och att hantera djupa svackor, tillsammans med legitimerade psykologen Mikael Nilsson.